foto serre_0036
... verder lezen foto serre_0002
... verder lezen foto serre_0044
Hallo Marc , Ten eerste wil ik jullie nog bedanken voor de snelle service van de... verder lezen
Lening voor een serre

Kozijnen

Kunststofkozijnen waren vroeger Wit en Vlak.

De Huidige generatie kunststofkozijnen zijn nauwelijks te onderscheiden van Traditionele Houten Kozijnen .

De Kunststofkozijnen van Sabino kunnen worden uitgevoerd in diverse Kleuren en zelfs met een goed lijkende Houtstructuur .

Verdiepte Kunststofkozijnen zijn de trend van vandaag .

Beglazing

We staan er niet altijd bij stil , maar het is goed te weten dat er glassoorten zijn die warmte binnen laten en de kou weren. Glassoorten die zonlicht binnen laten maar de warmte niet.

Glassoorten die geluid weren ECT.

In de Kunststofkozijnen van Sabino wordt standard HR ++ gebruikt!

Ventilatie Roosters

Het ventileren van uw woning is noodzakelijk voor de gezondheid van de woning en voor die van de bewoners. Een verwarming, roken, koken, slapen brengen vocht, geurtjes en vervuilde lucht voort. Ventilatie roosters zorgen voor de noodzakelijke, luchtwerving op natuurlijke wijze, bovendien zijn ventilatie roosters perfect inbraakveilig.

Vrij van regeninslag, insectenwerend en laat de eenvoudige schoonmaakbaarheid ervan toe de woning continu te voorzien van verse lucht!

Design

Subtiliteit troef 

zendow staat voor eenvoud. Het is een profielsysteem dat het architecturale met het decoratieve verzoent. Villa of appartement. Fermette of bungalow. Nieuwbouw of gerenoveerd herenhuis. zendow biedt voor elke bouwstijl de gepast oplossing. De licht afgeronde vorm (1) geeft het ontwerp een zekere zachtheiden warmte. Aangenaam om zien em voelen. Velig bovendien want scherpe randen zjn uitgesloten.
Het kameleoneffect: zendow is een 100% moduleerbaar concept. Door glaslatten, makelaars, kleinhouten en andere afwerkingsprofielen te vervangen, verandert het totale uitzicht van uw raam.

 

Veiligheid

Een gerust gevoel 

De zendow profielen zijn compatibel met alle types veiligheidsbeslag (2). De sluitplaten kunnen rechtstreeks in de versterking (3) worden vastgeschroefd.
Een extra centrale barrière (4) verhoogt de inbraakwerendheid en beschermt, door het creëren van een droge zone (5), de sluitplaten nog beter tegen vocht en oxidatie.

Comfort

Genieten staat centraal 

Uitstekende thermische isolatie: pvc is van nature warmte-isolerend. Het meerkamersysteem (6) garandeert een uitstekende U-waarde. Hoe kleiner de U-waarde, hoe beter een raam isoleert, en hoe lager de energiefactuur! zendow voldoet makkelijk aan de strenge eisen opgelegd door de energieprestatieregelgeving (Epb).
Optimale akoestische isolatie: pvc levert ook prima akoestische prestaties. De meest uiteenlopende diktes akoestische beglazing kunner worden toegepast (7). De uit hoogwaardig materiaal vervaardigde multifunctionele TPE-dichtingen houden dankzij hun maximaal contactoppervlak de overtollige decibels buiten.
Performant water- en winddichtheid: de dichtingen fungeren enerzijds als optimale afdichting tussen beglazing en profiel (8) en anderzijds als aanslagdichting tussen kader en vleugel (9).
Perfecte waterafvoer: door de extra centrale barrière (4) en het schuin hellend vlak (10) is er een continue en perfecte waterfvoer. Verborgen drainage (11) is mogelijk.

Kwaliteit

Getest en goedgekeurd 

Om de kwaliteit vanbasis- tot eindproduct te verzekeren worden dagdagelijks talrijke testen uitgevoerdop de profielen. Een uitgebreid netwerk van erkende raamfabrikanten staat borg voor vakmanschap. Bijkomend heeft Sabino Bouw samen met het onafhankelijk kwaliteitscertificatenbureau kiwa een integraal kwaliteitslabel ontwikkeld: het Sector Specifiek Kwaliteitslogo.

Ruimte

Meer zicht, meer licht 

De zendow 70 mm-reeks (12) biedt een perfect antwoord op de eisen van de hedendaagse atchitectuur. Hoge raam- en deurelementen integreren zich dan ook probleemloos in uw woonproject.
De nieuwe inbouwdieptevan 70 mm vergroot de versterkingsmogelijkheid. De profielsecties (13) zjn bijgevolg kleiner. Hierdoor vergroot de glasoppervlakte. Zo krijg je een ruimer zicht naar buiten en trek je meerlicht binnen.

Kleur

Me zorg gekozen 

Kleuren uit de deuctone kleurencollectie hebben een universeel karakter. Ze laten zich dan ook niet meeslepen door trendgevoelige en dus tijdelijke modefenomenen.
Zonder veel Onderhoud behouden de ramen hun oorspronkelijke kleur. Jarenlang. Gegarandeerd.