Kopie (3) van tuinkamer jaro 021
Bovenstaande reacties kunnen wij alleen maar beamen. Ook wij zijn blij ,dat we met Sabino... verder lezen foto serre_0048 (2)
... verder lezen foto serre_0015
... verder lezen
Lening voor een serre

Rolluiken


Voor elke toepassing een rolluik po maat 

Rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen. De betere rolluiken zijn dan ook vervaardigd van onverwoestbaar aluminium of duurzame kunststof.

De aluminium lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met een schuimkern die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt. Door al deze eigenschappen biedenrolluiken op velerlei gebied enorme voordelen. Zo zijn ze naast inbraakvertragend ook zon- en hittewerend in de zomer en energiebesparend in de winter.

Bovendien zorgen rolluiken voor een prima geluidsisolatie en houden ze insekten buiten. En, doordat de lamellen verstelbaar zijn, kunnen licht en lucht naar wens worden doorgelaten.

Rolluiken zijn in talloze kleuren en kleurcombinaties leverbaar. Ze zijn voor nagenoeg alle toepassingen op maat te maken. Daarbij kunt u denken aan ramen, raan/deurcombinaties, schuifpuien en tuindeuren, maar ook aan garagedeuren en winkelpuien.

Daarnaast zijn er nog bijzondere uitvoeringen in de vorm van rolhekken en rolpoorten.

En dat allemaal voor uiterst schappelijke prijzen!

Een rolluik is maatwerk. En maatwerk is vakwerk!

Rolluiken. Voor een echt veilig gevoel!

De techniek

Vanuit een sterke bak rolt, via geleiders, een pantser van in elkaar gehaakte lamellen.

De lamellen zijn dubbelwandig en volgeschuimd, voor stevigheid en isolatie. Rolluiken worden standaard voorzien van buitenaf opduwen van het rolluik onmogelijk is.

Daarbij is het ook mogelijk een rolluik te voorzien van een slot.

De bediening

Kleinere rolluiken kunnen worden bediend d.m.v. band of staaldraad. Het bedieningspunt bevindt zich – vanwege de veiligheid – altijd binnenshuis. De laatste jaren worden steeds vaker rolluiken geplaatst met elektrische bediening. Niet verwonderlijk, als we zien wat een extra gemak en snelheid dat oplevert voor een relatief lage prijs. Laat uw rolluik-specialist u het gemak van een motor eens demonstreren en u zult het met ons eens zijn, dat eigenlijk op ieder rolluik een motor thuishoort!

Het materiaal

Bak, geleiders en lamellen zijn van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en daardoor onverwoestbaar en volledig weerbestendig. Rolluiken zijn verkrijgbaar in een hele reeks aantrekkelijke kleuren; de lak is kras- en slag- vast.

De prijs

In België en Duitsland is 80 á 90% van de woonhuizen voorzien van een rolluik. Waarom? Omdat rolluiken een echt veilig gevoel geven voor een betaalbare prijs. Ga eens praten met uw specialist, om te zien hoe rolluiken úw huis kunnen voorzien van een stuk extra veiligheid. Zeker weten, dat zijn prijsopgave u zal meevallen!

Het toppunt van comfort,

een elektrisch bediend rolluik

met een tijdklok.